EduFuturan puheenjohtajuus JYU:lle vuonna 2021

EduFuturan logo sininen

EduFuturan puheenjohtajuus JYU:lle vuonna 2021

EduFutura Jyväskylä toivottaa hyvää uutta vuotta ja työniloa! EduFuturalla on kiertävä puheenjohtajuus, ja tänä vuonna EduFutura-puheenjohtajuus on Jyväskylän yliopistolla. Rehtori Keijo Hämäläinen toimii EduFutura-johtoryhmän puheenjohtajana. Opiskelijajärjestöjen edustajana johtoryhmässä on Petri Laaksonen JYY:stä. Johtoryhmän ensimmäinen kokous on 25.3.2021.

Muutoksia kärki- ja alatiimeihin

EduFuturan kärki- ja alatiimien kokoonpanoon on tullut muutoksia vuodenvaihteessa.

  • Yrittäjyys ja liiketoimintaosaamisen kärkitiimin puheenjohtajana toimii Jukka Koivisto
  • Jatkuvan oppimisen tiimin puheenjohtajana toimii Kaija Haapasaari
  • Opiskelijajäsenten (JAMKO ja JYY) edustajuus on vaihtunut Oppimisen uudistamisen kärki- ja alatiimeissä. Tietoja päivitetään EF-nettisivuille.

Kärki- ja alatiimien tarkemmat esittelyt www.edufutura.fi/karkialat.

Musiikkikampus on muuttanut

Suomalaisen musiikkikampuksen laajennus on valmistunut. JAMKin ja Gradian musiikin toiminnot ja taiteen perusopetus on samoissa tiloissa osoitteessa Pitkäkatu 18 – 22.

Yrittäjyysstrategia uudistettu

EduFuturan johtoryhmä on vahvistanut EduFuturan Yrittäjyysstrategian. EduFuturan yrittäjyysvision 2025 mukaisesti EduFutura-opiskelijoilla ja henkilökunnalla on yrittäjämäinen asenne ja Suomen parhaat mahdollisuudet innovointiin ja yrittäjyyteen.

Strategia auttaa oppilaitoksia EF-tasoisen strategian linjausten käytännön toteuttamisessa, niiden tavoitteellisessa johtamisessa ja oman toiminnan sisäisessä kehittämisessä. Toimenpiteiden avulla pyritään kasvattamaan yrittäjyysopintoihin osallistuvien opiskelijoiden määriä sekä asiantuntija- ja tutkimushenkilökunnan yrittäjyyttä ja niitä tukevia toimenpiteitä.

Vuoden 2021 keskeisinä toimenpiteinä vahvistetaan opiskelijakokemusta, kuvataan yrittäjyyden ekosysteemin toimijat ja vastuut sekä johtamisen tuki, kehitetään yrittäjyysopintoihin ohjausta, kuvataan ja mallinnetaan yrittäjyyspolut sekä toimeenpannaan valitut, sisällölliset kehittämisteemat.

EduFuturan virtuaalinen joulujuhla tallenteena

Vietimme vuoden lopussa yhteisen virtuaalisen EduFutura-joulujuhlan. Jos et ehtinyt silloin mukaan, niin voit katsoa 25 minuutin tallenteen YouTube-kanavalta https://www.youtube.com/watch?v=4ZiC-gLwsmw&t. Virtuaalisessa joulujuhlassa mm. EduFutura-palkinnot sekä EF-johdon joulutervehdys.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp