EduFutura-blogi: Näin rakennetaan DreamUp-tapahtuma!

Tanja Huhta-Koivisto, DreamUp-tiimi

EduFutura-blogi: Näin rakennetaan DreamUp-tapahtuma!

DreamUp on opiskelijoille suunnattu yrittäjyystapahtuma, jonka tuottavat EduFutura-oppilaitosten opiskelijat. DreamUp-tiimi rakentaa omannäköisensä tapahtuman ja saa samalla aitoa kokemusta työelämästä ja projektityöskentelystä.

DreamUp-tiimin Tanja Huhta-Koivisto kuvailee EduFuturan blogissa, millaista on tapahtumantuotanto ja projektityöskentely korona-aikana.

  • Tämä vuosi on ollut hieman erilainen, sillä DreamUpissa oli ensimmäistä kertaa ylemmän ammattikorkean puolelta porukkaa. Joukossamme oli siis paljon eri alojen opiskelijoita, mikä on tuonut todella paljon erilaista osaamista tiimiimme.
  • Lisäksi vuosi on ollut siinäkin poikkeuksellinen, että kaikki tiimistämme ei ole koskaan tavannut toisiaan livenä. Ollaan siis vedetty koko projekti joiltakin osin hybridinä.
  • Joulukuuhun mennessä olimme kovin ideoineet kaikenlaista ja suunnitelmat vaikuttivat hyvältä. Olimme ehtineet jo kontaktoida puhujia ja yrityksiä. Tarkoituksenamme oli lähteä toteuttamaan live-tapahtumaa, sillä uskoimme kovasti, että maailman tilanne olisi tämän jo sallinut.
  • Tilanne eteni lopulta siihen, että päätimme siirtää tapahtuman hybriditoteutukseen, jossa ottaisimme pienen joukon ihmisiä Yritystehtaalle seuraamaan tapahtumaa ja loput pääsisivät seuraamaan tapahtumaa verkossa.

”Muuttuvat tekijät ovat tuoneet omat haasteensa kurssiin, mutta ne ovat opettaneet valtavan paljon. Olen kurssilla oppinut hyvin paljon itsestäni projektityön jäsenenä ja myös siitä, että minkälaisiin asioihin erityisesti projektityöskentelyssä tulee kiinnittää huomiota. Kävin tätä kurssia ennen projektinhallinta-kurssin, jossa keskityttiin teoriaan. Nyt kun olen käynyt kurssit sekä teorian että käytännön tasolla, uskon olevani yhä valmiimpi työelämän projekteihin!” Tanja kirjoittaa.

EduFutura-blogi: DreamUp-matkasta tulevaisuuden projektityöskentelytaitoja

DreamUp 16.3.2022 klo 11:30 – 16:00. Tapahtumapäivä koostuu mielenkiintoisista yritysesittelyistä, voit osallistu eri teemoista koostuviin Workshopeihin ja päivä huipentuu pääpuhujamme Camilla Tuomisen ajatuksiin työelämän tunneälykkyydestä. Liity mukaan ilmaiseen tapahtumaan verkossa, lisätiedot DreamUpin verkkosivuilta.

DreamUp mainos

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp