EduFuturaa livenä työpajoissa, DreamUpissa ja Puhallinpäivillä

Kuvakollaasi maaliskuun tapahtumista.

EduFuturaa livenä työpajoissa, DreamUpissa ja Puhallinpäivillä

Parin vuoden koronatauon jälkeen – maaliskuun puolivälissä 2022 – EduFuturassa pystyttiin vihdoin järjestämään tapahtumia livenä sekä osallistumaan muihin tapahtumiin. Seuraava live-tapahtuma on OPS-työpaja 4. toukokuuta.

Oppimisen uudistamisen kärkiala yhteisessä työpajassa

Oppimisen uudistamisen kärkiala järjesti kärkitiimien ja alatiimien yhteisen työpajan. Tiimit arvioivat välitarkastelussa aiemmin asetettuja tavoitteitaan, niin koko kärkialan yhteisiä kuin tiimikohtaisiakin. Osaa tavoitteista tarkennettiin ja osa suunnattiin uudelleen.

Oli positiivista huomata, miten pitkälle olemme päässeet kehittämistyössä onnistuneella yhteistyöllä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti yhteisiä, EduFutura-strategian mukaisia tavoitteitamme.

DreamUp hybridinä

EduFutura-yrittäjyysopintojen DreamUp-tiimi ideoi, suunnittelee ja tuottaa opiskelijoille suunnatun yrittäjyystapahtuman DreamUpin. Kurssi alkaa syksyllä ja tapahtuman ajankohta oli tänä vuonna 16.3.2022. DreamUp tehtiin hybridinä, sekä verkossa että pienelle VIP-yleisölle Yritystehtaalla.

DreamUpin juonsi musiikin ja kulttuurin monitoimiosaaja Ossi Valpio ja tapahtuma huipentui Camilla Tuomisen innostavaan puheenvuoroon työelämän tunnetaidoista.

”Pelkkä tietäminen ei riitä tulevaisuudessa – meidän pitää osata myös johtaa tunteita”, Camilla tiivisti.

Muuta ohjelmaa oli yrityscaset, mukana olivat Havumäki Ranch, Biketaksi, Berggren, Koto Designmarket, Digi & Game Center ja  Jyväskylän taitelijaseura/Galleria Becker. Näiden lisäksi verkossa oli workshopeja: Tunnista vahvuutesi – Loista omana itsenäsi/ JES, Miten suurenmoinen voisitkaan olla?/ Kreeta Ahonen & Marianne Hautsalo, Kestävän tulevaisuuden rakentajat/ Polku 2.0 ja Verkostoituminen tulevaisuuden työkaluna/ Petrikki Tukiainen.

DreamUp-tiimillä oli huikea matka tuottaa DreamUp-tapahtuma, lue tästä markkinointitiimiin kuuluneen Tanjan kirjoittamasta EduFuturan blogista.

Valtakunnalliset Puhallinpäivät

Puhallinpäivät kokosi Suomen puhallinväen yhteen vuotuiseen tapahtumaan 18.–20.3.2022 Suomalaiselle musiikkikampukselle.

Puhallinpäivät tarjosi kuultavaa niin opiskelijoille kuin musiikkialan ammattilaisille ja harrastajille. Puhallinpäivillä kohtasivat puhallinmusiikin legendat ja tulevaisuuden tähdet. EduFutura oli mukana omalla standilla, jossa

  • Kerroimme ainutlaatuisesta EduFutura-yhteistyöstä Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian välillä.
  • Opiskelija voi laajentaa ja syventää osaamistaan EduFutura-ristiinopiskelun avulla. EduFuturan opintotarjottimella on yli 200 opintojaksoa.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp