Hankkeet

Hankkeet

EduFuturan osaamiskeskittymässä toimii monia hankkeita, esimerkiksi

Koulutusjohtaminen

Kajo-hankkeessa uudistetaan opetushenkilöstön johtajuusosaamista. Tätä tehdään perus-, perehdytys- ja täydennyskoulutusten tarvekartoituksen, mallinnuksen ja kokeilun avulla. Tavoitteena on valtakunnallinen koko kasvatus- ja koulutusalaa palveleva monimuotoinen ja eheä koulutusratkaisu. Hankkeen vastaava taho on Jyväskylän yliopiston Koulutusjohtamisen instituutti. Kajo on hallituksen kärkihanke ja saa rahoituksen opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Lue lisää Koulutusjohtaminen-hankkeesta.

Astetta korkeammalle

Astetta korkeammalle -hanke pilotoi Gradian lukiolaisille Innoviikon ja Korkeakouluviikon. Näin lähes 900 lukion 2. ja 3. vuosikurssilaista olisi päässyt tutustumaan korkeakouluopiskeluun Jyväskylän ammattikorkeakoulussa, Jyväskylän yliopistossa ja Humanistisessa ammattikorkeakoulussa. Lukion 1-luokkalaiset osallistuvat Innoviikkoon, jonka teemana on kiertotalous. Innoviikko ja Korkeakouluviikko järjestetään 16. – 23.4.2021 virtuaalisena, keväällä 2020 molemmat jouduttiin perumaan koronapandemian vuoksi. Lue lisää Astetta korkeammalle -hankkeesta.

EduFutura Forum in November 2019 – Experience Finnish Education in Three Days

EduFutura Jyväskylä offered a conference package you had never experienced before. During the three extensive days, you will understand why Finland’s education system is consistently ranked among the best in the world. See more www.edufuturaforum.fi