EduFutura-yrittäjyysopintojen kevään 2022 ilmoittautuminen avattu!

EduFutura-yrittäjyysopintojen kevään 2022 ilmoittautuminen avattu!

EduFutura-yrittäjyysopinnot ovat avoimia kaikille EduFutura-opiskelijoille. Rikomme rajoja yhdistämällä ammatilliset ja akateemiset osaajat, koska haluamme, että työpaikoilla on enemmän yrittäjämäistä asennetta ja oppilaitosten yrittäjyyskurssit ovat täynnä innokkaita opiskelijoita. Oppilaitosten yhteisillä yrittäjyyskursseilla tekijät löytävät toisensa.

Kevään 2022 ilmoittautuminen on avattu

Unelmat+Inspiraatio!

Pohdiskeletko, millaisia asioita työltäsi haluat, minne olet oikeastaan menossa ja miltä työelämä tänä päivänä näyttää? Tule tutkimaan ammatillisia unelmiasi ja innostumaan mahdollisuudesta luoda oma työpaikkasi jatkuvasti muuttuvassa työelämässä. Unelmat+Inspiraatio!-opintojaksolla inspiroidut itsesi työllistämisestä, tutkit ammatillisia unelmiasi ja innostut maailman muutoksesta. Oppiminen tapahtuu käytännönläheisesti omia unelmia ja työelämän muutoksia pureskellen sekä omista työllistymismahdollisuuksista inspiroituen.

Kurssin kontaktikerroilla vierailee monipuolinen joukko yrittäjiä ja oman työpaikkansa luoneita henkilöitä, joiden kanssa opiskelijat pääsevät keskustelemaan ja työskentelemään. Kurssi on valittavissa missä tahansa opintojen vaiheessa ja sopii erityisesti niille, jotka pohtivat omaa uraansa ja työllistymistään yleisesti sekä niille, jotka ovat valmistumassa ilman selkeää kuvaa tulevasta työstään ja työpaikastaan. Kevään kurssitn (molemmissa 4 kontaktikertaa):

  1. Kevään toteutus 2.2.2022 alkaen
  2. Kevään toteutus 4.5.2022 alkaen

Katso tarkemmin Unelmat+Inspiraatio!

Luo oma kesäduunisi 8.3.2022 alkaen

Haluatko kokeilla kuinka omaa ideaa voisi kehitellä liikeideaksi asti? Luo oma kesäduunisi -kurssilla saat perustavanlaatuisen kokemuksen ja ymmärryksen siitä, kuinka ideaa tai osaamistaan voi konkretisoida käytännön tasolle saakka ja kuinka idean saa jalostettua sellaiseen muotoon että siitä olisi hyötyä maailmalle! Opintojakso lisää ymmärrystä siitä, kuinka omia ideoita ja osaamista voisi muuntaa työksi. Opintojakson kautta pääset oppimaan matalan kynnyksen liiketoiminnan perustamisen periaatteita ja ideoiden testaamista asiakkailla. Katso tarkemmin Luo oma kesäduunisi!

Kaikkiin kursseihin ilmoittautuminen tapahtuu Gradian osalta Wilmassa, JAMK:in osalta Pepissä ja JYU:n osalta SISU:ssa. Kurssit järjestetään koronatilanteesta riippuen joko Zoomissa, Teamsissa tai läsnäolototeutuksena Yritystehtaalla tai jossakin EduFutura-oppilaitoksessa. Kurssille ilmoittautuneita tiedotetaan sähköpostitse pari viikkoa ennen kurssin aloitusta.

Tule mukaan DreamUp-tapahtumaan 16.3.2022

DreamUp-tapahtumantuotannon kurssilla kehitetään DreamUp-tapahtuma keväällä 2022! Tiimi on jo kasassa, mutta Gradian opiskelijat voivat hypätä mukaan matkan varrelta toteuttamaan tapahtumatuotannon näyttöjä, ja joitakin projekteja voidaan avata keväällä 2022 JAMKin Future Factory -tiimeille. Opintopisteitä tai osaamispisteitä saat osallistumisen mukaan. Tapahtumasta saat paljon tietoa työelämätaitoihin ja yrittäjyyteen liittyen – laita DreamUp JKL -kanavat seurantaan Facebookissa ja Instagramissa! Katso tarkemmin DreamUp-tapahtuman omilta nettisivuilta.

Kysythän lisää myös Vuosi Yrittäjänä -ohjelman toteuttamisen mahdollisuuksista!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp