Pohdiskeletko sitä, millaisia asioita työltäsi haluat, minne olet oikeastaan menossa ja miltä työelämä tänä päivänä näyttää?

Unelmat+Inspiraatio! -opintojaksolla päästään tekemisen kautta hahmottelemaan omia mahdollisuuksia työelämässä. Oppiminen tapahtuu käytännönläheisten oppimistehtävien parissa omia unelmia ja työelämän muutoksia pureskellen sekä omista työllistymismahdollisuuksista inspiroituen. Kurssin kontaktikerroilla vierailee monipuolinen joukko yrittäjiä ja oman työpaikkansa luoneita henkilöitä, joiden kanssa opiskelijat pääsevät keskustelemaan ja työskentelemään.

Tule tutkimaan ammatillisia unelmiasi ja innostumaan mahdollisuudesta luoda oma työpaikkasi jatkuvasti muuttuvassa työelämässä. Kurssi on valittavissa missä tahansa opintojen vaiheessa ja sopii erityisesti niille, jotka pohtivat omaa uraansa ja työllistymistään yleisesti sekä niille, jotka ovat valmistumassa ilman selkeää kuvaa tulevasta työstään ja työpaikastaan.

Koronavirustilanteen kehittymisestä riippuen kurssi järjestetään joko kontakti- tai verkko-opetuksena. Lähetämme lisää tietoa lähempänä kurssin aloitusta kurssille ilmoittautuneiden sähköpostiin.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Jyväskylän yliopisto

Ilmoittautumislinkki SISU-järjestelmässä

Lisätietoja Reija Häkkinen, työelämäasiantuntija, Työelämäpalvelut
reija.a.hakkinen@jyu.fi / 0400 347 465

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Suvi Salminen, HYVI Kuntoutus- ja sosiaaliala
suvi.salminen@jamk.fi / 050 372 2678

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Ilmoittautuminen Wilman kautta: 2019-2020 Yrittäjyysopinnot -> Muut Yritystehtaan opinnnot

Lisätietoja Petrikki Tukiainen, yrittäjyysasiantuntija, Kehittämispalvelut
petrikki.tukiainen@gradia.fi / 040 341 5850

Katso Unelmat+Inspiraatio-kurssilaisten tekemän yrittäjähaastattelun video.