EduFutura virtuaalinen Road Show tavoitti satoja opiskelijoita

Katja Räsänen ja Mira Ruth-Viitanen seisovat EduFutura-rollupin edessä

EduFutura virtuaalinen Road Show tavoitti satoja opiskelijoita

EduFutura Jyväskylä järjesti korkeakouluopintojen Road Show´n tänä syksynä virtuaalisesti. Neljä tietoiskua Gradian opiskelijoille – kaksi ammatillisille opiskelijoille ja kaksi lukioille – päivän aikana tavoitimme satoja opiskelijoita!

Road Show´ssa esiteltiin, kuinka lukiolainen ja ammatillinen opiskelija voi tehdä korkeakouluopintoja Jyväskylän ammattikorkeakoulussa ja Jyväskylän yliopistossa. Ammatillisten opiskelijoiden tietoiskut vetivät Katja Räsänen JAMKista ja Mira Ruth-Viitanen Gradiasta. EduFuturan Outi Ruusuvirta-Uuksulainen vastasi lukiolaisten tietoiskuista. Heli Joutsen Jyväskylän avoimesta yliopistosta oli myös linjoilla.

Tietoiskujen lisäksi esittelimme nettisivujen opintotarjotinta, jonne on koottu EduFuturan ristiinopiskelun tarjonta.

Saimme innostuneen vastaanoton opiskelijoilta ja myös paljon hyviä kysymyksiä. Korkeakouluopinnoissa opiskelijoita ohjaavat lukioissa opot & EduFutura-koordinaattorit ja ammatillisessa koulutuksessa EduFutura-koordinaattorit & ryhmänohjaajat.

Kiitos kaikille EduFutura Road Show´hun osallistuneille! Seuraava Road Show järjestetään 2021 keväällä. Norssin lukion opiskelijoille suunnatusta infosta infotaan myöhemmin.

EduFutura Road Show´n 26.8.2020 tietoiskujen tallenteet ja esitykset

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp