EduFutura Student Forumin kokous 3.6.2020

EduFutura powerpointin kansi

EduFutura Student Forumin kokous 3.6.2020

EduFutura Student Forum kokoontui 3.6.2020. Student Forum koostuu opiskelijajärjestöjen ja opiskelijakuntien edustajista.

Student Forumin kokoukset järjestetään ennen EduFutura-johtoryhmän kokousta, sillä perusasialistallamme on aina EduFutura-johtoryhmän kokouksen agenda ja sen lisäksi muita ajankohtaisia asioita. EduFuturan Student Forumilla on edustaja EduFuturan johtoryhmässä, vuonna 2020 edustaja on Antti Paunonen JAMKOsta.

EduFutura-johtoryhmän agendaa esittelivät EduFuturan suunnittelutiimistä Hannu Ikonen (koulutuksen kehittämispäällikkö JAMK) ja Anu Tokila (kehittämisjohtaja Gradia), ja samalla he vastasivat muihin ajankohtaisiin opiskelijoilta tulleisiin kysymyksiin.

Kärkitiimeihin lisää opiskelijaedustajia

Kokouksemme aluksi EduFuturan koulutuskoordinaattoriksi valittu Niina Helin esittäytyi. Niinan toimenkuva koordinoida kärkitiimien toimintaa (poislukien Oppimisen uudistamisen kärkitiimi, jonka tehtäväkenttää hoitaa koulutussuunnittelija Outi Ruusuvirta-Uuksulainen). Esitimme Student Forumille idean, että kärkitiimeihin saataisiin laajemmin opiskelijaedustus. Tämä käytäntö on havaittu toimivaksi Oppimisen uudistamisen kärkitiimeissä ja alatiimeissä.

Student Forum piti ajatusta hyvänä ja lupasi apua edustajien hankkimisessa.

Ristiinopiskelun opintotarjotin on avattu

EduFuturan ristiinopiskelun opintotarjotin on avattu verkkosivuille www.edufutura.fi/opintotarjotin. Opintotarjotin on portaali, jonne ristiinopiskelun opintojaksot kootaan oppilaitosten järjestelmistä.

Tällä hetkellä tarjottimella on noin 150 ristiinopiskeluun sopivaa opintojaksoa. Tarjotin täydentyy ja päivittyy seuraavan kerran kesäkuun lopussa. Ilmoittautuminen opintoihin alkaa syyslukukauden alussa. Opintoihin ilmoittaudutaan oppilaitosten omissa järjestelmissä.

Tämän lisäksi on tehty ristiinopiskelun ohjeita, infograafeja ja täydentävää tekstiä opiskelijan näkökulmasta. Henkilöstölle tehdään ohjekirjanen. Lisäksi on suunnitteilla videoita. Opiskelijat ovat osallistuneet ohjeiden ja opintotarjottimen suunnitteluun sekä palvelumuotoiluun. EduFutura haluaa tehdä ristiinopiskelun mahdollisimman helpoksi opiskelijalle.

Student Forum antoi hyvää palautetta opintotarjottimen tarjonnasta ja käytettävyydestä. Teemme yhteistyötä opiskelijajärjestöjen kanssa EduFuturan markkinoinnissa opiskelijoille.

EduFutura osallistuu moniin tapahtumiin syyslukukaudella (JAMK lukuvuoden aloitus, EF korkeakouluopintojen Road Show Gradia ja Norssi, JYU palveluyksiköiden pop up -messut, JYY messut). Osa tapahtumista järjestetään virtuaalisesti ja työstämme kesän aikana niihin sopivia aineistoja.

Seuraavan kerran EduFutura Student Forum kokoontuu 11.8.2020. Kokous järjestetään TEAMSissa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp