EduFutura Road Show vietiin Gradian kampuksille

EduFutura Road Show

EduFutura Road Show vietiin Gradian kampuksille

Korkeakouluopintoja jo lukiolaisena ja ammattiin opiskelevana? Tämän mahdollistaa EduFutura Jyväskylä yhteisö. Kerroimme mahdollisuuksista opiskelijoille ja henkilöstölle Road Show´ssa.

EduFutura Road Show valtasi Norssin lukion ja Gradian kampukset keskiviikkona 4.3.2020. Pystytimme standit Schildtin lukioon, Viitaniemi C ruokalan eteen, Lyseolle, Priimukseen ja Kukkulalle. Standit olivat avoinna klo 9 – 14 sekä Lyseolla myös aikuislukion opiskelijoille ja oppilaiden vanhemmille kello 16.30 – 17.30. Lisäksi auditorioissa järjestettiin lyhyitä infoja. Standeillamme vieraili myös korkeakouluopintoja tehneitä opiskelijoita kertomassa kokemuksiaan. Gradia Jämsän Road Show järjestetään myöhemmin.

Orientoivissa opinnoissa voit tutustua kiinnostavaan alaan ja kokeilla sen opiskelua korkeakoulussa. Kehität samalla opiskelutaitojasi, jotta siirtyminen ammattikorkeakouluun tai yliopistoon on sujuvampaa.

Korkeakoulupolku. Sinulle, joka opiskelet Gradiassa ammattiin ja haluat jatkaa opintoja ammattikorkeakoulussa: tee korkeakouluopintoja JAMKissa tai Jyväskylän yliopistossa jo osana ammatillista tutkintoasi.

Opintotarjonta julkaistaan EduFuturan verkkosivuilla huhtikuun aikana. Ilmoittautuminen opintoihin alkaa syyslukukaudella 2020.

EduFutura Road Show´diaesitys

Videolta näet Road Show´n tietoiskun.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp