EduFutura kysyy henkilöstön ja opiskelijoiden kokemuksia ristiinopiskelusta – tekninen avustaja Maria aloitti toukokuun alussa

Nainen hymyilee

EduFutura kysyy henkilöstön ja opiskelijoiden kokemuksia ristiinopiskelusta – tekninen avustaja Maria aloitti toukokuun alussa

EduFuturan tekniseksi avustajaksi valittu Maria Hämäläinen on aloittanut työt vauhdilla. Ensimmäinen kysely EduFutura-ristiinopiskelusta henkilöstölle on jo julkaistu ja piakkoin on lähdössä toinen kysely, jossa kohderyhmänä ovat opiskelijat.

EduFutura kysyy oppilaitosten henkilöstöltä ja ristiinopiskelua tehneiltä opiskelijoilta kokemuksia ja näkemyksiä EduFutura-ristiinopiskelusta toimintamme kehittämiseksi. Jo aiemmin opiskelijoilta on kysytty kokemuksia painottuen ilmoittautumisprosessiin. Kyselyjä koordinoi OPS-tiimi.

Maria aloitti EduFuturan teknisenä avustajana toukokuun alussa. Maria on toiminut kolme vuotta Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa Gerontologian tutkimuskeskuksessa teknisenä avustajana. Hän on valmistunut matkailualan restonomiksi JAMKista ja yliopisto-opinnot ovat loppusuoralla; Maria valmistuu terveystieteiden maisteriksi ensi syyslukukaudella.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp