EduFutura Jyväskylän uusi konsepti pohjautuu kehittämisohjelmiin

EduFuturan konsepti 2023

EduFutura Jyväskylän uusi konsepti pohjautuu kehittämisohjelmiin

EduFutura Jyväskylä yhteistyön konsepti pohjautuu 2023 lähtien kehittämisohjelmapohjaiseen malliin ja entistä vahvemmmin EduFuturan strategiaan.

Kaksi kehittämisohjelmaa ja niiden alle projekteja

Kehittämisohjelmat muodostuvat EduFutura-strategian lupauksista, jotka ovat

  • Joustavat, yksilölliset ja laadukkaat opintopolut
  • Kilpailukykyä ja elinvoimaa tulevaisuuden osaamisella ja työelämäpalveluilla

Kehittämisohjelmat konkretisoituvat EduFutura-tasoisilla yhdestä kolmen vuoden mittaisilla projekteilla sekä pitkän tähtäyksen uusilla avauksilla.

EF-puheenjohtajakausi on jatkossa 2-vuotinen

EF-puheenjohtajuuskausi on jatkossa 2-vuotinen. Ensi vuonna puheenjohtajuus siirtyy Gradialta Jamkille.Suomalaisen musiikkikampuksen johtajan tehtävä on syksystä 2022 lähtien kiertävä EduFutura-koulutusorganisaatioiden välillä. Ensimmäisen kolmivuotiskauden johtajana toimii koulutuspäällikkö Jarmo Kivelä Gradiasta.EduFutura-yhteistyölle säilyy edelleen yhteinen budjetti. Yhteistä henkilöstöä on jatkossa kaksi: uusi avautuva tehtävä EduFuturan kehittämisen tukena ja Suomalaisen musiikkikampuksen tuottaja. Yhteisestä budjetista maksetaan muun muassa kehittämisprojektien kustannukset, henkilöstökuluja sekä yhteisten tapahtumien kuluja.

EduFutura-viestinnän vetovastuu on puheenjohtajaorganisaation viestinnällä. EduFuturan verkkosivut ja opintotarjotin säilyvät.

Yhdessä veto- ja pitovoimainen opiskelijakaupunki

EduFutura-yhteistyömme antaa opiskelijalle mahdollisuuden entistä joustavampiin ja laadukkaampiin opintopolkuihin. Koulutuksemme varmistaa opiskelijoillemme kilpailukykyisen osaamisen ja polkuja yrittäjyyteen. Opiskelijat voivat luoda vahvat verkostot ja intohimon jatkuvaan osaamisen kehittämiseen.

Meidän kaikkien yhteinen tavoitteemme ja tahtotilamme on elinvoimainen, kansainvälinen opiskelijakaupunki Jyväskylä, joka on opiskelijalle niin houkutteleva, että opintojen päättymisen jälkeen hän haluaa jäädä Jyväskylään ja saa täältä koulutustaan vastaavan työpaikan.

Lue lisää

 

EduFuturan strategiat ja kehittämisohjelmat

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp