DreamUpissa tavoitellaan unelmia – liity mukaan!

DreamUpissa tavoitellaan unelmia – liity mukaan!

Kiinnostaako yrittäjyys? Haluatko tavoitella unelmiasi? Tule mukaan  DreamUp -tapahtumaan torstaina 22.4.2021. DreamUp on vuosittainen opiskelijoiden järjestämä yrittäjyystapahtuma, joka tarjoaa rohkaisevia puheenvuoroja ja käytännönläheisiä workshoppeja.

Tänä vuonna virtuaalisesti järjestettävään tapahtumaan 22.4.2021 saapuvat puhumaan #fightback-brändin perustaja Pekka Hyysalo ja sosiaalisen median moniosaaja Joonas Pesonen, jonka aiheena on henkilöbrändäys.

Workshopeissa pääset mm. tutustumaan yrityksen perustamiseen, kehittämään taitojasi esiintymisessä tai työhakemuksen tekemisessä sekä rakentamaan unelmakarttaasi.

Voit tulla mukaan koko ajaksi tai osaksi aikaa. EduFutura stagella klo 13 – 13.30.

Ilmoittaudu ennakkoon mukaan maksuttomaan, kaikille avoimeen tapahtumaan: https://info.dreamupjkl.fi/

DreamUp-tapahtumatuotantokurssi on yksi neljästä EduFutura-yrittäjyysopinnosta. Kurssilla pääset mukaan tapahtumatuottamisen kaareen aina suunnittelusta toteutukseen asti ja syventämään omaa osaamistasi haluamallasi osa-alueella. Kurssin aikana valmistellaan seuraavan kevään DreamUp-tapahtuma ja osallistutaan sen järjestämiseen. Seuraava DreamUp alkaa ensi syyslukukaudella. Kaikille JAMKin, Jyväskylän yliopiston ja Gradian opiskelijoille. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp