DreamUp-tapahtumatuotantokurssilta aitoja työelämätaitoja

Nainen kahvimuki kädessä.

DreamUp-tapahtumatuotantokurssilta aitoja työelämätaitoja

”Olen oppinut DreamUp-matkalta työelämätaitoja enemmän kuin miltään aiemmalta yliopistokurssiltani”, kirjoittaa Jyväskylän yliopiston aikuiskasvatustieteen opiskelija Inka Koivuluoma EduFuturan blogissa.

Projektitiimi on loppusuoralla virtuaalisen DreamUp-tapahtuman järjestelyissä. Kaikille avoin, maksuton opiskelija- ja yrittäjyystapahtuma järjestetään torstaina 22.4.2021, katso tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan https://info.dreamupjkl.fi/

”Syksyllä  kokoonnuimme vastaanottimien äärelle Zoomiin, ja vuoden 2021 DreamUp-tiimi alkoi muodostua. Jossain vaiheessa iski epätoivo – meitä olikin tänä vuonna vain neljä! Nopeasti epätoivo muuttui innostukseksi, sillä huomasimme, että pienessä tiimissä on voimaa.”

Lue tarkemmin Inkan kirjoittamasta EduFutura-blogista. Kiitos Inka ja DreamUp-tiimi – tsemppiä tapahtumaan!

DreamUp-tapahtumatuotantokurssi on yksi neljästä EduFutura-yrittäjyysopinnosta. Kurssilla pääset mukaan tapahtumatuottamisen kaareen aina suunnittelusta toteutukseen asti ja syventämään omaa osaamistasi haluamallasi osa-alueella. Kurssin aikana valmistellaan seuraavan kevään DreamUp-tapahtuma ja osallistutaan sen järjestämiseen. Seuraava DreamUp alkaa ensi syyslukukaudella. Kaikille JAMKin, Jyväskylän yliopiston ja Gradian opiskelijoille. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp