DreamUp-tapahtumatuotantokurssilta aitoja työelämätaitoja

Nainen kahvimuki kädessä.

DreamUp-tapahtumatuotantokurssilta aitoja työelämätaitoja

”Olen oppinut DreamUp-matkalta työelämätaitoja enemmän kuin miltään aiemmalta yliopistokurssiltani”, kirjoittaa Jyväskylän yliopiston aikuiskasvatustieteen opiskelija Inka Koivuluoma EduFuturan blogissa.

Projektitiimi on loppusuoralla virtuaalisen DreamUp-tapahtuman järjestelyissä. Kaikille avoin, maksuton opiskelija- ja yrittäjyystapahtuma järjestetään torstaina 22.4.2021, katso tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan https://info.dreamupjkl.fi/

”Syksyllä  kokoonnuimme vastaanottimien äärelle Zoomiin, ja vuoden 2021 DreamUp-tiimi alkoi muodostua. Jossain vaiheessa iski epätoivo – meitä olikin tänä vuonna vain neljä! Nopeasti epätoivo muuttui innostukseksi, sillä huomasimme, että pienessä tiimissä on voimaa.”

Lue tarkemmin Inkan kirjoittamasta EduFutura-blogista. Kiitos Inka ja DreamUp-tiimi – tsemppiä tapahtumaan!

DreamUp-tapahtumatuotantokurssi on yksi neljästä EduFutura-yrittäjyysopinnosta. Kurssilla pääset mukaan tapahtumatuottamisen kaareen aina suunnittelusta toteutukseen asti ja syventämään omaa osaamistasi haluamallasi osa-alueella. Kurssin aikana valmistellaan seuraavan kevään DreamUp-tapahtuma ja osallistutaan sen järjestämiseen. Seuraava DreamUp alkaa ensi syyslukukaudella. Kaikille JAMKin, Jyväskylän yliopiston ja Gradian opiskelijoille. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp