Monta asiaa maaliin

Kiitos kaikille EduFuturaa rakentaneille!

Kuvakollaasi

EduFutura Jyväskylän vuosi 2020 on ollut suurten tekojen ja onnistumisten vuosi. EduFuturaa on rakennettu systemaattisesti laajassa yhteistyössä, ja tämä työ on synnyttänyt tuloksia.

Työmme pohjana on EduFuturan strategia 2020-2024. Strategisia päätavoitteita on kolme.

Strategian lisäksi EduFuturassa vahvistettiin merkittäviä linjauksia: Opetusyhteistyön verkostosopimus, Osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen linjaukset sekä tuoreimpana EduFuturan yrittäjyysstrategia.

Ristiinopiskelun opintotarjotin avattiin keväällä

Keväällä avattiiin ristiinopiskelun opintotarjotin EduFuturan uusille verkkosivuille. Opintotarjottimella on yli 150 ristiinopiskelun mahdollistavaa opintojaksoa, ja syyslukukauden aikana EduFutura-ristiinopiskeluun on ilmoittautunut yli 300 Gradia-lukioiden, Gradian ammatillisen koulutuksen, Norssin lukion sekä JAMKin ja JYU:n opiskelijaa!

Opintotarjotinta on kehitetty ja uudistettu useasti toukokuisen avaamisen jälkeen. Opiskelijat osallistuivat opintotarjottimen palvelumuotoiluun ja ovat testanneet sen käytettävyyttä.

Opintotarjottimen avaamiseen liittyy myös ristiinopiskelun ohjeiden, infograafien ja videoiden teko sekä lukuisat työpajat ja infotilaisuudet, joita on järjestetty henkilöstölle. Olemme myös vierailleet opiskelijatilaisuuksissa ja osallistuneet useisiin tapahtumiin, joissa on kerrottu EduFuturasta ja ristiinopiskelun mahdollisuuksista.

Ensi vuoteen lähdemme innolla. Kehittäminen jatkuu ja uusia avauksia tullaan näkemään esimerkiksi siinä, kuinka korkeakouluopiskelijat voivat hyödyntää Gradian ammatillisten opintojen tarjontaa.

Kiitos kaikille EduFuturaa rakentaneille opiskelijoille, oppilaitosten asiantuntijoille ja sidosryhmille. Meillä oli upea vuosi 2020! Tehdään ensi vuodesta yhtä hieno!

Kutsun teidät seuraamaan EduFuturan virtuaalista joulujuhlaa torstaina 17.12.2020 kello 14.15 – 15 osoitteessa www.edufutura.fi/joulujuhla. Joulujuhlassa kuulemme EduFutura-johdon joulutervehdyksen, katsomme viime vuoden huippuhetkiä ja palkitsemme ansioituneita EduFutura-toimijoita. Jouluista musiikkia tarjoilee Jyväskylän ammattikorkeakoulun edustuskuoro kamarikuoro Cantinovum.

 

EduFuturan vuosikatsaus 2020

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Kirjoittaja:

Nainen hyppää

Tiina Riuttanen

Tiina Riuttanen on EduFuturan viestintäasiantuntija ja Jyväskylän Lyseon lukion alumni. Seuraava EduFutura-blogi ilmestyy helmikuussa.